Hyppää pääsisältöön

Uutiset

Rauhaisaa joulua!

Joulu kolkuttelee jo ovella, joten haluamme lähettää teille lämpimät jouluntoivotukset. Joulu on aika, jolloin ystävyys ja perhe merkitsevät eniten, ja te, arvoisat asiakkaamme, olette meille kuin perhettä.

Kummit ry

Kiitämme teitä kuluneesta vuodesta. Yhteinen matkamme on ollut täynnä saavutuksia, haasteita ja ilon hetkiä. Asiakkainamme olette tuoneet arvokasta energiaa liiketoimintaamme, ja yhteistyömme on ollut meille suuri ilo.

Joululahjamme teille tänä vuonna on lahjoitus lasten ja nuorten mielenterveyden edistämiseksi Lastenklinikoiden Kummit Ry:lle, tukeaksemme heidän tärkeää toimintaansa. Lastenklinikoiden Kummit on toiminut jo 30 vuotta yhteisellä asialla viittä yliopistollista lastensairaalaa, kehitys- ja tutkimustyötä, potilaiden viihtyvyyttä sekä lasten ja nuorten mielenterveyttä tukien.

Ensi vuodelle toivotamme teille menestystä, terveyttä ja onnea. Kiitos, että olette valinneet meidät kumppaniksenne, ja odotamme innolla yhteistä tulevaisuutta.

Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta!

Ystävällisin terveisin,

Elis Textile Servicen väki

Yhteydenotto

Täytä ja lähetä yhteydenottopyyntö, niin vastaamme sinulle pian. Tavoitteenamme on palata asiaasi vuorokauden sisällä, arkisin klo 8.00-15.00 välillä.

*Pakolliset kentät

Painamalla Lähetä-painiketta hyväksyt, että Elis käyttää annettuja henkilökohtaisia ​​tietojasi yhteydenottopyyntösi käsittelemiseen ja siihen vastaamiseen. Henkilötiedot käsitellään alatunnisteessa olevan tietosuojakäytännön mukaisesti.