Hyppää pääsisältöön

Uutiset

Phoenix: Uusi kierrätysmuovista valmistettu hygieniamallisto

Lataa esitteemme ja tutustu Phoenix-malliston hyötyihin tarkemmin

Täydellinen hygieniaratkaisu wc-tiloihin

Phoenix-valikoimamme tarjoaa hygieniaa ja mukavuutta pesutiloihisi.

Mallisto on varma valinta yrityksille, jotka arvostavat vastuullisuutta. Laitteisiin vaadittava kierrätysmuovi kerätään ympäri Eurooppaa, prosessoidaan muovipelleteiksi Itävallassa ja mallisto valmistetaan Elisin tehtaalla Englannissa.

Laitteiden selkeä ja tyylikäs muotoilu, edistää pesutilojesi ulkonäköä unohtamatta hygienisyyttä. Malliston hillitty väri sopii mihin tahansa tilaan ja toivottaa asiakkaasi ja työntekijäsi laadukkaasti tervetulleeksi ja vahvistaa brändikuvaasi entisestään.

Pheonixin hyödyt ympäristölle

  • 4x vähemmän CO₂-päästöjä verrattuna neitseelliseen muoviin!
  • 85 % laitteiden massasta on kierrätysmuovia!

 

Elisin palvelumalli

Elisin palvelu perustuu kiertotalouteen, eli vuokraamme tuotteet ja tekstiilit asiakkaillemme myymisen sijasta. Palvelumalli pidentää tuotteidemme elinkaaria huomattavasti ja pienentää samalla ympäristölle aiheutuvaa kuormitusta. Palvelujemme avulla asiakkaamme voi pienentää omaa ympäristöjalanjälkeä ja edistää omia vastuullisuus tavoitteitaan.

 

Kiinnostuitko?

 Laita meille yhteydenottopyyntö sivun oikeassa laidassa olevan punaisen ikonin kautta!

phoenix laitteet

Vastuullisemmat kulutustuotteet laitteisiin

Valitsemalla Phoenix puuvillapyyheannostelijat asiakkaamme voi tutkitusti ylläpitää korkeaa hygieniatasoa pienellä ympäristön kuormituksella

Kuinka tämä on mahdollista?

Käsien pyyhkiminen puuvillalla on vastuullinen ele. Itse asiassa puuvillapyyherulla voidaan pestä jopa 80 kertaa ennen kuin se kierrätetään siivouskäyttöön tarkoitetuiksi räteiksi.

Puuvillarullien valitsemisella on siksi pienempi vaikutus ympäristöön verrattuna paperipyyhkeisiin*:

1. Jopa 29 % vähemmän kasvihuonekaasupäästöjä;

2. Jopa 48 % vähemmän käytettyä energiaa;

3. Jopa 95 % vähemmän jätettä.

 

* Lähde: ETSA, 10 000 käsien kuivausnäytteestä.

Kiinnostuitko?

Olisiko teillä tarpeen päivittää wc-tilojenne laitteet vastuullisemmiksi? Laita meille yhteydenottopyyntö sivun oikeassa laidassa olevan punaisen ikonin kautta!

Yhteydenotto

Täytä ja lähetä yhteydenottopyyntö, niin vastaamme sinulle pian. Tavoitteenamme on palata asiaasi vuorokauden sisällä, arkisin klo 8.00-15.00 välillä.

*Pakolliset kentät

Painamalla Lähetä-painiketta hyväksyt, että Elis käyttää annettuja henkilökohtaisia ​​tietojasi yhteydenottopyyntösi käsittelemiseen ja siihen vastaamiseen. Henkilötiedot käsitellään alatunnisteessa olevan tietosuojakäytännön mukaisesti.