Hyppää pääsisältöön

Uutiset

Kuinka vastuullisuus näkyy työssäsi Susanna Kalervo?

HR-päällikkömme Susanna avasi sanallista arkkuaan ja kertoi miten hän kokee vastuullisuuden omassa työssään ja miten hänen osaltaan edistää kestävää kehitystä arjessaan.

Miten vastuullisuuden edistäminen näkyy omassa työssäsi Elis Suomen HR-päällikkö Susanna Kalervo?

Omassa työssäni korostuu erityisesti sosiaalisen vastuullisuuden edistäminen.

Olemme tänä vuonna panostaneet HR-työssä erityisesti monimuotoisuusjohtamisen sekä vastuullisen työkäyttäytymisen edistämiseen työyhteisössämme. Käytännössä tämä on näkynyt muun muassa niin, että olemme järjestäneet sekä esihenkilöillemme että henkilöstölle aiheesta erilaisia valmennuksia ja työpajoja. Monimuotoisuuden edistäminen on tärkeä asia koko konsernissa ja aiheeseen liittyen on tulossa teemaviikkoja loppuvuoden 2023 aikana.

Pyrimme tukemaan henkilöstömme osaamisen kehittämistä ja tiedon jakamista osastorajojen yli useammalla konkreettisilla tavoilla. Tämä tuki näkyy esimerkiksi niin, että syyskuussa olemme aloittaneet koko Suomen henkilöstöämme koskevat osaamiskartoitukset ja lokakuussa olemme starttaamassa opastaja- ja vastaavatehtävissä työskentelevien sisäistä mentoriryhmää, joissa voimme jakaa parhaita käytäntöjämme yli tiimirajojen.

Lisäksi koko henkilöstöllämme on käytössä digitaalinen oppimisympäristö ja teemme aktiivista yhteistyötä yhteistyökumppaniemme kanssa erilaisten työssä kehittymistä tukevien koulutusten järjestämisessä.

Tutustu lisää Elisin viimeaikaisiin vastuullisuus toimiin tästä linkistä:

SBTi

Susanna Kalervo

Yhteydenotto

Täytä ja lähetä yhteydenottopyyntö, niin vastaamme sinulle pian. Tavoitteenamme on palata asiaasi vuorokauden sisällä, arkisin klo 8.00-15.00 välillä.

*Pakolliset kentät

Painamalla Lähetä-painiketta hyväksyt, että Elis käyttää annettuja henkilökohtaisia ​​tietojasi yhteydenottopyyntösi käsittelemiseen ja siihen vastaamiseen. Henkilötiedot käsitellään alatunnisteessa olevan tietosuojakäytännön mukaisesti.