Hyppää pääsisältöön

Uutiset

Kuinka vastuullisuus näkyy työssäsi Kim Nordberg?

Elisin vastuullisuusviikon kunniaksi haastattelimme henkilöstöämme teemaan liittyen. Ensimmäisenä saimme kuulla Elisin maajohtajan Kimin mietteitä.

Miten vastuullisuuden/kestävän kehityksen edistäminen näkyy omassa työssäsi Elis Suomen maajohtaja Kim Nordberg?

Olen mukana Elis Groupin vastuullisuusryhmässä jäsenenä. Tehtäväni on viedä eteenpäin Suomen organisaatiossa aloitteita kestävän kehityksen edistämiseksi omassa toiminnassamme.

Oma roolini on myös varmistaa, että meillä on tarvittava rahoitus ja investointimahdollisuudet asioiden toteuttamiseksi toiminnasta syntyvien päästöjen vähentämiseksi ja kierrätyksen lisäämiseksi joka osa-alueella.

Meidän toimintamme pitää olla vastuullista, jotta myös meidän asiakkaamme voivat huoletta käyttää palveluitamme lisäämättä päästökuormaansa omassa toiminnassaan. Suomen maajohtajana etsin jatkuvasti asioita, joilla voimme toteuttaa asiakaslupauksemme. Joitain asioita voimme toteuttaa ilman lisäkustannuksia, useammat vaativat investointeja.

Tutustu lisää Elisin viimeaikaisiin vastuullisuus toimiin tästä linkistä:

SBTi

Kim vastuullisuus

Yhteydenotto

Täytä ja lähetä yhteydenottopyyntö, niin vastaamme sinulle pian. Tavoitteenamme on palata asiaasi vuorokauden sisällä, arkisin klo 8.00-15.00 välillä.

*Pakolliset kentät

Painamalla Lähetä-painiketta hyväksyt, että Elis käyttää annettuja henkilökohtaisia ​​tietojasi yhteydenottopyyntösi käsittelemiseen ja siihen vastaamiseen. Henkilötiedot käsitellään alatunnisteessa olevan tietosuojakäytännön mukaisesti.