Hyppää pääsisältöön

Uutiset

Julkistimme uuden ilmastostrategiamme!

Ponnistelumme ja tavoitteemme korostavat Elisin sitoutumista vähähiiliseen talouteen.

Elis yksi maailman suurimmista kiertotalouspalveluyrityksistä julkistaa ilmastotiekartansa ja siihen liittyvät 2030 vuoteen mennessä asetetut tavoitteet. Tavoitteemme ovat linjassa Science Based Targets -aloitteen kanssa. SBT -aloite rohkaisee yrityksiä tavoittelemaan omassa toiminnassaan päästövähennyksiä niin, että voisimme pysäyttää ilmaston lämpenemisen alle 1,5 asteeseen.

Katso video:

Ilmastostrategiamme lyhyesti

CO2-päästöjen vähennystavoitteemme on hyväksytty Science Based Targets -aloitteessa (SBTi), joka on kansainvälisesti tunnustettu tieteeseen pohjautuva aloite,  joka tähtää ilmastonmuutoksen pysäyttämiseen. Tavoitteet ovat linjassa vuoden 2015 Pariisin ilmastosopimusten tavoitteiden kanssa,  joiden mukaan maapallon lämpeneminen rajoitetaan alle 1,5 celsiusasteeseen verrattuna esiteolliseen aikaan Scope 1 ja 2 ja selvästi alle kahteen celsiusasteeseen Scope 3:ssa.

Elisin päästövähennystavoitteet:

Scope 1 ja 2: - 47,5 % *

Tavoite vähentää absoluuttisia kasvihuonekaasupäästöjä konsernin suorista sekä epäsuorista päästöistä (esim. sähkö, kaasu, diesel…)

Scope 3: - 28 % *

Tavoite vähentää absoluuttisia kasvihuonekaasupäästöjä ostetuista tavaroista ja palveluista, työntekijöiden työmatkoista ja myytyjen tuotteiden elinkaaren loppukäsittelystä vuoteen 2030 mennessä.

Mittausjakso 2019–2030 *

SBTi

Yhteydenotto

Täytä ja lähetä yhteydenottopyyntö, niin vastaamme sinulle pian. Tavoitteenamme on palata asiaasi vuorokauden sisällä, arkisin klo 8.00-15.00 välillä.

*Pakolliset kentät

Painamalla Lähetä-painiketta hyväksyt, että Elis käyttää annettuja henkilökohtaisia ​​tietojasi yhteydenottopyyntösi käsittelemiseen ja siihen vastaamiseen. Henkilötiedot käsitellään alatunnisteessa olevan tietosuojakäytännön mukaisesti.