Hyppää pääsisältöön

Uutiset

Hutunki x Elis yhteistyö

Hutungin toimitusjohtaja Jasmiina Poutiainen avaa artikkelissa ajatuksiaan siitä, miksi he tilaavat tarvitsemansa vaihtomatot Elisiltä

Hutunki jasmiina

"Elisin palvelun laatu ja henkilökohtaisuus yllätti Hutungin vetäjät positiivisesti"

Jyväskylässä ja Vaajakoskella toimiva liikuntakeskus Hutunki on yli 30 vuoden historian omaava perheyritys. Hutunki tarjoaa laaja-alaisesti liikunta- ja hyvinvointipalveluja kuluttaja ja yritysasiakkaille. Yrityksen valikoimaan sisältyy yli 20 eri urheilulajia seinäkiipeilystä, ryhmäliikunnan kautta minigolfiin. Hutungilla on myös varattavia kokoustiloja, catering-palvelut, joten yrityksien virkistyspäivät ja muut tapahtumat järjestyvät helposti. Jasmiina Poutiainen yrityksen toimitusjohtaja on pyörittänyt Hutungin toimintaa kahden sisaruksensa kanssa 2023 vuoden syksystä, kun yrityksessä tehtiin sukupolvenvaihdos.

Miksi Elis?

Elis tuottaa Hutungille vaihtomattopalvelua vakiomalliston matoilla sekä Hutungille on suunniteltu omia logomattoja, yrityksen brändi-ilmeen ja värimaailman tukemiseksi. Kysyimme Jasmiinalta, miten hän päätyi valitsemaan Elisin tekstiilipalvelujensa toimittajaksi. Hän kommentoi: ” Palvelut kilpailutettiin syksyllä 2023. Elis voitti kilpailutuksen parhaimmalla kokonaisratkaisulla ja hintatasolla. Jo tarjousvaiheessa Elisin edustaja tarjosi erinomaista henkilökohtaista palvelua, mikä oli myös yksi syy Elisin valintaan.

Elisin vaihtomattopalvelu on räätälöity kiinteistöjen asiakasmäärien ja erityisvaatimusten mukaisesti. Sopivat materiaalit ja vaihtovälit pitävät kuran, lumen ja hiekan aisoissa toimitiloissa. Palvelu edesauttaa asiakkaiden viihtymistä ja tilojen turvallisuutta. Poutiainen painottaa myös, että Elisin valinta palveluntarjoajaksi oli osaksi myös vastuullinen päätös. Elisin tuotteet ovat valmistettu kierrätysmateriaaleista ja palvelukonsepti itsessään on kiertotalous-ajattelun mukainen.

Yhteistyön sujuminen

Yhteistyö on Elisin ja Hutungin välillä sujunut moitteettomasti. Elisin Jyväskylän alueen edustaja Anni Laakoli on säännöllisesti Jasmiinaan yhteydessä ja hän on aina palvelualtis. Valitsemalla Elisin Hutunki pystyi saamaan huomattavaa kustannussäästöä verrattuna aiemmin käytettyihin ratkaisuihin sekä Elisin palvelun laatu ja henkilökohtaisuus yllätti Hutungin vetäjät positiivisesti.

Mikäli kiinnostuit palveluistamme, jätä yhteydenottopyyntö sivun ylälaidasta, niin edustajamme on sinuun yhteydessä!

Tutustu tarkemmin Hutungin palveluihin: https://hutunki.fi/

  • Hutunki
  • Jasmiina poutiainen
  • hutunki 4
  • hutunki padel
/

Yhteydenotto

Täytä ja lähetä yhteydenottopyyntö, niin vastaamme sinulle pian. Tavoitteenamme on palata asiaasi vuorokauden sisällä, arkisin klo 8.00-15.00 välillä.

*Pakolliset kentät

Painamalla Lähetä-painiketta hyväksyt, että Elis käyttää annettuja henkilökohtaisia ​​tietojasi yhteydenottopyyntösi käsittelemiseen ja siihen vastaamiseen. Henkilötiedot käsitellään alatunnisteessa olevan tietosuojakäytännön mukaisesti.