Hyppää pääsisältöön

Uutiset

Elis on määritellyt uudelleen syyn olemassaololleen ja uusinut sloganinsa

Kysyimme itseltämme, keitä me olemme? Miten luomme arvoa asiakkaillemme? Löysimme vastaukset kysymyksiin ja määrittelimme uudelleen ydintehtävämme, joka on:

Tarjota kiertotalouspalveluja hygienian, turvallisuuden ja hyvinvoinnin takaamiseksi työpaikoilla – kaikkialla, joka päivä, kestävällä tavalla.

 

Kiertotalouden edelläkävijänä jo yli 75 vuotta, haluamme korostaa tärkeää sidettä meidän, asiakkaidemme ja planeettamme välille.

Uusi sloganimme on: CIRCULAR SERVICES AT WORK

Logo circular services at work

Mitä uusi sloganimme “Circular Services at Work” meille tarkoittaa?

Kehitämme päivästä toiseen palvelujamme, jotta ne olisivat jatkuvasti vastuullisempia sekä ylläpitääksemme läheistä sidettä meidän ja asiakkaidemme välillä. Haluamme olla tukena kaikenkokoisille yrityksille kaikilla markkinoilla.

• Circular: Elis on kiertotalouden edelläkävijä

• Services: Kestävien tuotteiden ympärille Elis tarjoaa korkealaatuisen palvelun helpottaakseen asiakkaidensa arkea

• At work: Elis on aktiivisesti sitoutunut palvelemaan kaikenkokoisia ja kaikilla toimialoilla toimivia yrityksiä

Circular poster

Yrityksemme keskeinen tehtävä on taata hygienia, turvallisuus ja hyvinvointi asiakasyrityksillemme

Hygienia: terveyskriisit ovat vahvistaneet työntekijöiden ja asiakkaiden odotuksia hyvän hygienian suhteen. Elis vastaa tähän haasteeseen.

Turvallisuus: Elisin palvelut suojaavat työntekijöitä työn vaaroilta. Tarjoamme laajan valikoiman sertifioituja palosuojattuja ja näkyviä työvaatteita, jotka voivat parhaassa tapauksessa pelastaa ihmishenkiä.

Hyvinvointi: On perushyöty, joka liittyy palveluihimme ja jota haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme sekä heidän asiakkailleen. Vaihtomattopalvelumme edistävät asiakkaidemme toimitilojen siisteyttä ja hygieenisyyttä, mikä vaikuttaa suoraan työntekijöiden ja asiakkaiden hyvinvointiin.

Elisin kiertotalouspalvelut:

  • Auttavat asiakkaitamme keskittymään ydinliiketoimintaansa
  • Antavat asiakkaillemme mahdollisuuden pienentää ympäristöjalanjälkeään
  • Luovat siteen meidän, asiakkaidemme ja planeettamme välille.

 

Tässä ensisilmäys Elisin uusitusta brändi-ilmeestä

  • mats poster
  • wr poster
  • ww1 poster
  • ww2 poster
/

Yhteydenotto

Täytä ja lähetä yhteydenottopyyntö, niin vastaamme sinulle pian. Tavoitteenamme on palata asiaasi vuorokauden sisällä, arkisin klo 8.00-15.00 välillä.

*Pakolliset kentät

Painamalla Lähetä-painiketta hyväksyt, että Elis käyttää annettuja henkilökohtaisia ​​tietojasi yhteydenottopyyntösi käsittelemiseen ja siihen vastaamiseen. Henkilötiedot käsitellään alatunnisteessa olevan tietosuojakäytännön mukaisesti.